Header Ads

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ: Από τις 9 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 3 τα ξημερώματα εκδηλώσεις αποκλειστικά στο ιστορικό κέντρο της πόλης

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ: Από τις 9 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 3 τα ξημερώματα εκδηλώσεις αποκλειστικά στο ιστορικό κέντρο της πόλης

Εμπλουτισμένη με πολλά πολιτιστικά δρώμενα θα είναι φέτος η γιορτή της Λευκής Νύχτας, η οποία θα γίνει αποκλειστικά στο κέντρο της Πρέβεζας, όπου τα καταστήματα του ιστορικού κέντρου θα προσφέρουν κεράσματα και πολύ χαμηλές τιμές στα είδη τους.
Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των κατοίκων της περιοχής αλλά και πολλών επισκεπτών, που θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια υπέροχη βραδιά με ήχους, χρώματα, μουσική, χορούς,  αλλά και ξυλοπόδαρους, κλόουν και ταχυδακτυλουργό που θα ξετρελάνουν τα παιδιά. Ξεχωριστό τόνο θα δώσουν τα «Χάλκινα» που θα παίζουν ξεσηκωτικούς ρυθμούς σε διάφορα σημεία του ιστορικού κέντρου. Τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 8 το βράδυ του Σαββάτου 27 Αυγούστου, ενώ τα δρώμενα θα αρχίσουν από τις 9.
Ήδη χθες Πέμπτη διανεμήθηκαν δωρεάν τα συλλεκτικά μπλουζάκια (φωτό) που έφτιαξε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πρέβεζας ΛΥΡΑΥΛΟΣ για τους εθελοντές του με την αυθεντική μακέτα της αφίσας που διαφημίζει και προβάλλει τη γιορτή.
Οι πρόεδροι των τριών τοπικών Συλλόγων Δημήτρης Λούπας, Βασίλης Δερλερές και Σπύρος Κόκκαλης που διοργανώνουν τη γιορτή, απευθύνουν κάλεσμα προς τους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες να κατέβουν στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας και να συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή γιορτή που θα τους μείνει αξέχαστη.
Στιγμιότυπα από τη Λευκή Νύχτα της Πρέβεζας θα μεταδοθούν από μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια που θα προβάλλουν δωρεάν την Πρέβεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.