Header Ads

Ηγουμενίτσα:Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την νέα σχολική χρονιά

Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή παιδιών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη νέα σχολική χρονιά, την οποία συνδιοργάνωσαν η Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της  Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας με την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Τα παιδιά έπαιξαν παιχνίδια, δοκίμασαν αθλήματα, έκαναν κατασκευές και ζωγραφιές, γεύτηκαν σπιτικές λιχουδιές και χόρεψαν Zumba.
Εκ μέρους των διοργανωτών, ευχαριστούμε για την εθελοντική αλλά και πολύτιμη συμβολή τους τον Α.Σ.ΠΕ «ΕΡΜΗΣ», τον Γ.Σ. «ΠΡΩΤΕΑΣ», τον Δημοτικό Ναυταθλητικό Όμιλο Ηγουμενίτσας, τον Ο.Α. Θεσπρωτίας «ΤΙΤΑΝΗ», τα ΚΔΑΠ ΑΡΙΩΝ και ΔΙΑΥΛΟΣ Δήμου Ηγουμενίτσας, τον Πολιτιστικό και Κοινωνικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου», τον Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών ποταμών Αχέροντα και Καλαμά, τις Μανούλες Ηγουμενίτσας, τους Εθελοντές Εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του 2ου, 3ου, 4ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων Ηγουμενίτσας και του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου για την προσφορά των εδεσμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.