Header Ads

Παράσταση Διαμαρτυρίας της παράταξης "Γιάννενα Τώρα" στο Δημαρχείο.

Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016, παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο για το θέμα της μη παραχώρησης γραφείων δυόμισι χρόνια μετά τις δημοτικές εκλογές. Την ίδια ώρα, άλλες Παρατάξεις, οι οποίες στις Δημοτικές Εκλογές έλαβαν ποσοστά πολύ μικρότερα από την Παράταξή μας, όχι μόνο έχουν γραφεία πλήρως εξοπλισμένα, με βιβλιοθήκες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και συναφή εξοπλισμό, αλλά έχουν και αποσπασμένους Δημοτικούς Υπαλλήλους, ως γραμματείς.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, μας ανακοίνωσε ότι τα γραφεία είναι σχεδόν έτοιμα, στην οδό Πυρσινέλλα 6, όπου βρίσκονται και τα γραφεία των άλλων Δημοτικών Παρατάξεων και μας συνόδευσε ως εκεί για επιθεώρηση. Μερικά γραφεία είναι όντως έτοιμα αλλά απαιτείται η ηλεκτροδότησή τους καθώς και η επίπλωσή τους. Ο κ. Παπαδιώτης μας παρέδωσε τα κλειδιά και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα είναι έτοιμα προς χρήση.
 Η Παράταξή μας αναγνωρίζει μια, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, πρόοδο στην επίλυση του προβλήματος, αλλά θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για νέες παραστάσεις διαμαρτυρίας εάν το ζήτημα δεν επιλυθεί οριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.