Header Ads

Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση

Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση
Κατασχέθηκαν πάνω από -21- κιλά κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης 
Συνελήφθη, σήμερα (16-12-2016) νωρίς το πρωί στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 25χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 
Ειδικότερα, σήμερα νωρίς το πρωί, στην περιοχή Δέμα Ιωαννίνων, εντοπίστηκε να κινείται Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 25χρονο και σε σχετικό σήμα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί για έλεγχο, αυτός δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα. 
Το όχημα ακολουθήθηκε και ακινητοποιήθηκε στο Καλπάκι Ιωαννίνων, ενώ  διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος εμπλέκεται στη μεταφορά και διακίνηση  ποσότητας κάνναβης, βάρους (21.350) γραμμαρίων. 
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σάκοι που περιείχαν δέκα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (21.350) γραμμαρίων καθώς και δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.
Επίσης, κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.